Horeca

Horeca

 

De caféruimte met bar, keuken en werkplek, welke is voorzien van WIFI bied ruimte aan maximaal 45 personen voor koffie, thee, aperitief of een eenvoudige lunch en kan voor besloten evenementen uitgebreid worden met de hal tot plusminus 100 personen. Een hapjes-, koud- en warm- en ijsbuffet behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 

In overleg met de gemeente Deventer wordt er m.i.v. 1 januari 2018 een aangepast alcoholbeleid gevoerd in de ontmoetingsruimte van de Schalm. Een en ander houdt in dat er van maandag t/m vrijdag een ander beleid gehanteerd wordt, d.w.z. op maandag, woensdag en donderdag mogen er vanaf 16.00 uur alcoholische dranken geschonken worden en op dinsdag en op vrijdag vanaf 14.00 uur.
                                 Het bestuur van de wijkvereniging Borgele-Platvoet.

 

 Koffie/thee en appelgebak € 3,50
op vertoon van ledenpas 2e kopje gratis

 

 

Feestje ?

U heeft iets te vieren, bv. uw verjaardag of id. maar beschikt niet over een passende ruimte hiervoor. Wij kunnen u hier een heel goed alternatief voor bieden, zoals de ontmoetingsruimte van de Schalm. Voor koffie/thee met gebak, diverse broodjes en uiteraard een drankje en een hapje. Ook een koud- warm-of toetjesbuffet behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor inlichtingen: Gert Schurink 0570-670731