Horeca

Horeca

De caféruimte met bar, keuken en werkplek, welke is voorzien van WIFI, biedt ruimte aan maximaal 45 personen voor koffie, thee, aperitief of een eenvoudige lunch en kan voor besloten evenementen uitgebreid worden met de hal tot plusminus 100 personen. Een hapjes-, koud- en warm- en ijsbuffet behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 

In overleg met de gemeente Deventer wordt er m.i.v. 1 januari 2018 een aangepast alcoholbeleid gevoerd in de ontmoetingsruimte van de Schalm. Een en ander houdt in dat er van maandag t/m vrijdag een ander beleid gehanteerd wordt, d.w.z. op maandag, woensdag en donderdag mogen er vanaf 16.00 uur alcoholische dranken geschonken worden en op dinsdag en op vrijdag vanaf 14.00 uur. Het bestuur van de wijkvereniging Borgele-Platvoet.


Wij beschikken sinds kort over een nieuwe (bonen) koffiemachine. De koffie variëteiten worden gemaakt van verse espressobonen welke pas gemalen worden als u uw keuze heeft gemaakt. U bent zo gegarandeerd van een verse en overheerlijke kop koffie. Wat dacht u van een heerlijke Espresso, Latte Macchiato of een Cappuccino.

 

Koffie/thee en appelgebak € 3,50 op vertoon van ledenpas 2e kopje gratis

 

Kroket € 1,50 Broodje kaas of Ham €  1,60
Frikadel € 1,50 Broodje Kroket of frikadel € 2,00
Frikadel speciaal € 1,85 Tosti Ham/Kaas € 2,60
Portie mini mix € 2,00 Broodje Hamburger € 2,10
Bitterballen € 1,75 Broodje Hamburger spec. € 2,60
Frites €1,85 Kroket/Frikadel  en Frites € 3,50
Frites en saus € 2,05 Schnitzel met Frites € 7,10

 

Individueel of groepslunch. Onze lunchkaart biedt voor ieder wat wils. Soep en diverse broodjes, fruit en snacks. Verschillende soorten koffie, thee en sappen, het is allemaal mogelijk.

 

Feestje ?

U heeft iets te vieren, bv. uw verjaardag of id. maar beschikt niet over een passende ruimte hiervoor. Wij kunnen u hier een heel goed alternatief voor bieden, zoals de ontmoetingsruimte van de Schalm. Voor koffie/thee met gebak, diverse broodjes en uiteraard een drankje en een hapje. Ook een koud- warm-of toetjesbuffet behoort tot de mogelijkheden.Voor inlichtingen: Gert Schurink 0570-670731