Wijknieuws

Wijknieuws

Heeft u berichten, nieuwtjes of bijzonderheden die u wilt delen met inwoners van Borgele & Platvoet? Neem dan contact op met: wijkcentrumdeschalm@home.nl of aan de balie van de Schalm.

 

Tot nader bericht door het coronavirus geen doorgang

Op 9 januari is de Lounge in de Schalm van start gegaan. Dit is een samenwerking van Deventer Huisgenoten met wijkcentrum de Schalm en het sociale team Borgele/ Platvoet. Gemiddeld nemen er iedere donderdag 10 bezoekers deel aan deze ochtend. De Lounge is een ochtend waar iedereen welkom is voor een kopje koffie of, voor wie wil, een half uurtje rekken en strekken om in vorm te blijven (onder deskundige begeleiding van Margriet Jannink). Om 10 uur gaat de deur open en om 12.30 uur sluiten we de ochtend af. Het is vrije inloop dus binnenstappen om 11 uur kan ook. Aansluitend is er de gelegenheid om deel te nemen aan de lunch…….

 

……. in de Schalm
Iedere donderdag 
van 12.30 uur tot 14.00 uur (voorheen de Soepgroep)
Leerlingen van Arkelstein maken soep met broodjes in de Schalm. Kosten zijn €3,- voor een kom soep en twee broodjes. Iedere keer een andere soep, afhankelijk van het seizoen. Welke soep de leerlingen maken is voor ons een verassing. Iets te drinken erbij is voor eigen rekening. Opgeven kan via de inschrijflijst op de deur van het kantoor van het Sociaal team in de Schalm of door een berichtje te sturen naar Hans Kamp 0570-670731 Wijkcentrum de Schalm, Dreef 1, 7414 EA Deventer.