Beurzen en Evenementen

Beurzen en Evenementen

 

 


Buurtmuseum Borgele is ontstaan bij Krasse Fratsen en wordt georganiseerd door buurtgenoten van Borgele-Platvoet. Zij organiseren 5 maal per jaar een expositie met talent uit eigen wijk, waarbij buren uit omringende wijken ook welkom zijn. Bent u of kent u een talent op kunstzinnig gebied, hebt u een bijzondere fotocollectie of een bijzondere verzameling met een verhaal?

Meld u dan bij Dick Achtereekte (dickachtereekte@gmail.com] of bij Truus Branderhorst (t.branderhorst340@gmail.com). En mocht u zelf willen leren tekenen en schilderen? Loop dan eens binnen bij de Krasse Frats teken- en schilderclub op maandagmiddag tussen 13 – 15.30 in De Schalm. Daar schildert een groep onder leiding van Charles Michels.

 

 

Zaterdag 28 september Burendag

Op 28 september is het landelijke burendag. Reden voor het Sociaal team en de Schalm om hier aan mee te doen. Het wordt een buurtfeest met een thema.

Het podium van de buurt!

Iedereen die het leuk vindt om te zingen, dansen, cabaret of iets anders te doen, wordt uitgedaagd om dat voor de buurt op het podium te doen! Het podium komt voor / naast de Schalm te staan. Er zijn al vele optredens zoals: Het Krasse Fratsen koor, het badkamer koor, DJ Sjaak die plaatjes gaat draaien. Wie wil er ook optreden? Het is voor iedereen, jong en oud, solisten en groepen, docenten die hun (beweeg)activiteit willen promoten. Het buurtmuseum opent deze dag weer een fantastische tentoonstelling en organiseert een kunstveiling. Maar er kunnen nog veel meer optredens bij! Daarnaast zijn wij op zoek naar actievelingen die mee willen denken en vooral mee willen doen in de organisatie van het feest. Ook voor het organiseren van leuke activiteiten rond het podium en in de Schalm. Heb je veel ideeën, meld je dan aan!

Meer over het feest staat in de volgende Schalmei.

Opgeven voor het podium of voor de organisatie kan bij het Sociaal team.
Joke Beulecke
06 – 82734674