Corona

Corona

GGD IJsselland bezoekt opnieuw wijkcentrum de Schalm voor prikken zonder afspraak

Op woensdag 24 november en donderdag 25 november heeft GGD IJsselland opnieuw een pop-up locatie in wijkcentrum De Schalm in Deventer. GGD IJsselland wil iedereen de kans geven om zich goed te laten informeren over het coronavaccin en de mogelijkheid bieden om zich te laten vaccineren. Een afspraak maken voor een prik is niet nodig.  
Iedereen vanaf 12 jaar en ouder kan op woensdag 23 november 13.00 – 19.30 uur of donderdag 24 november 09.00 – 15.30 uur terecht in wijkcentrum De Schalm (Dreef 1, Deventer) voor informatie over het coronavaccin en/of een eerste of tweede vaccinatie. Als je voor de tweede prik komt, houd er dan wel rekening mee dat er tussen je eerste en tweede prik minimaal drie weken zit. Je kunt kiezen tussen het mRNA-vaccin en het Janssen-vaccin. Wanneer je je eerste prik in de bus hebt gehad, kun je (met afspraak) voor je 2e vaccinatie terecht bij één van de vaste locaties van GGD IJsselland.
Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig legitimatiebewijs verplicht, Dit geldt ook voor kinderen. En vergeet je mondkapje niet!
Zonder afspraak een vaccinatie of meer informatie
De pop-up locatie in wijkcentrum De Schalm is niet de enige pop-up locatie in Deventer. In de afgelopen weken waren er al meerdere pop-up locaties in Deventer. De aankomende periode worden er verschillende tijdelijke locaties ingericht. Ook rijdt de vaccinatiebus nog steeds door de regio. Op alle locaties van GGD IJsselland kun je je zonder afspraak laten vaccineren of binnenlopen voor meer informatie. De actuele locaties en tijden van de vaccinatiebus en pop-up locaties kun je vinden op onze website (test- en vaccinatielocaties corona).