Beurzen en Evenementen etc.

Beurzen en Evenementen etc.

Toneeluitvoering De Schalmspelers op zondagmiddag 17 maart 2024
Kom op zondagmiddag 17 maart a.s. naar De Schalm aan de Dreef 1 te Deventer, want daar gaat het gebeuren. De Toneelgroep De Schalmspelers speelt daar 3 komische eenakters geschreven door Karin Zweers. Dat wordt lachen, dus mis deze kans voor een leuke zondagmiddag niet!
Deze stukken worden voor u gespeeld:
Terug naar gisteren
Voor de soapserie “Terug naar gisteren” is een rol voor een mooie dame beschikbaar. De castingdirector en de hoofdrolspeler kunnen elkaars bloed wel drinken, maar toch moeten zij samen de audities doen voor deze nieuwe rol en de beste kandidate uitzoeken. Gaat dit helemaal eerlijk of is er toch sprake van vriendjesproblematiek?……….

Kleren maken de moeder
Sharon wil haar vriend en zijn moeder graag aan haar eigen moeder (Anja) voorstellen. Nu is Anja niet bepaald een doorsnee type en een optreden in “Hotter then my daughter” zou haar zeker niet misstaan. Anja is ook niet vies van een one night stand en dit alles bij elkaar brengt Sharon tot wanhoop. Wat moet haar nieuwe schoonmoeder hier wel niet van denken?……….`

Uit het zicht
Wat gebeurt er allemaal als de familie de 90ste verjaardag van oma met een surpriseparty wil opleuken, terwijl oma toch zo nadrukkelijk heeft aangegeven dat zij haar verjaardag absoluut niet wil vieren………..
Nico van DSV Actief Toneel en José, Ellen, Karin, Tonnie en Henk van de Schalmspelers hebben er de laatste maanden hard voor gerepeteerd en zij popelen om deze 3 komische eenakters voor u te spelen. Als u komt kijken is het fijn als u dit alvast even laat weten.
Nog even alles op een rijtje:
  • Datum: zondagmiddag 17 maart

  • Plaats: Wijk- en Activiteitencentrum De Schalm, Dreef 1 te Deventer

  • Zaal open: 14.00 uur

  • Aanvang voorstelling: 14.30 uur

  • Entree: € 6,00

  • Reserveren: een appje of telefoontje naar Henk 06-23692557 of een mailtje naar henkdegraaff@concepts.nl.

Twijfel niet langer en graag tot ziens op 17 maart!
Met vriendelijke groeten,
Toneelgroep De Schalmspelers/DSV Actief Toneel.
 
  D