Algemene mededelingen

Algemene mededelingen

In verband met de noodmaatregelen rondom het Coronavirus is de Schalm tot nader order gesloten.

 

Helaas hebben wij, de leden van DSV Actief toneel en toneelgroep de Schalmspelers moeten besluiten dat de geplande voorstellingen van 28 en 29 maart a.s. worden opgeschort. De reden hiervoor zal iedereen duidelijk zijn. De gezondheid van ons publiek en die van onszelf gaat nou eenmaal voor. We informeren u zo spoedig mogelijk over nieuwe data. Over de schutting gaat er komen, alleen niet in deze maand. We houden u op de hoogte!

Toneelgroep de Schalmspelers
Dreef 1
7414 EA DEVENTER

 

De Schalmei is weer, zij het met enige vertraging bezorgd. Mocht dit bij u echter onverhoopt niet het geval zijn dan kunt u hem digitaal lezen. Onder het kopje de Schalmei zijn alle edities terug te lezen.

 

Met grote verslagenheid namen wij kennis van het plotseling overlijden van onze assistent-beheerder en oud bestuurslid Ricard Mekenkamp (mr. Schalm) we zullen Richard in ere houden als een veelzijdige en fijne collega.
Deventer aprilĀ  2020
Wijkvereniging Borgele-Platvoet.

 

De geplande ALV van 19 mei a.s. kan door de corona maatregelen geen doorgang vinden. Zodra de mogelijkheden het toelaten zal er een nieuwe datum gepland worden.