Horeca & Zalen

Horeca & Zalen


 

De Schalm bestaat uit een café, een grote zaal en een wat kleinere zaal. Activiteitencentrum De Schalm: de locatie voor vergaderingen, workshops, training, evenement, cursus, feest, receptie, lezing of een vrolijke high tea.

Het Trefpunt

De caféruimte met bar, keuken en werkplek, welke is voorzien van WIFI, biedt ruimte aan maximaal 45 personen voor koffie, thee, aperitief of een eenvoudige lunch en kan voor besloten evenementen uitgebreid worden met de hal tot plusminus 100 personen.

                             

Zaal 1,2 en 3.

Biedt plaats aan maximaal 100 personen, afhankelijk van de indeling en is voorzien van een eigen bar en een toneelpodium. Door schuifpanelen is deze zaal opdeel baar en als een, twee of zelfs drie verschillende ruimtes in te zetten. Desgewenst kan de zaal ingericht worden met groep zitjes, show- of werktafels of anderszins. De goede licht- en geluidsisolatie maakt verhuur als sport- of danszaal ook mogelijk.

Zaal 4

Deze zaal is geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 45 personen. De zaal is veelal in gebruik voor jazzdance, yogalessen en dergelijke. Uiteraard kan deze zaal ook ingericht worden voor vergaderingen, meetings en andere opstellingen.

De huurprijzen voor onze zaalruimte in 2023 bedragen:

Zaal 1 of 2         € 45,00

Zaal 3                  € 30.00

Zaal 4                 € 50.00

Zaal 1 en 2         € 65.00

Zaal 1, 2 en 3     € 75.00

*huurprijzen zijn per dagdeel

Voor informatie over huren: Gert Schurink 0570 670731

Iets te vieren?

U heeft iets te vieren, bv. uw verjaardag of id. maar beschikt niet over een passende ruimte hiervoor. Wij kunnen u hier een heel goed alternatief voor bieden, zoals de ontmoetingsruimte van de Schalm, of zaal 1,2 of zaal 4. Voor koffie/thee met gebak, diverse broodjes en uiteraard een drankje en een hapje. Ook een koud- warm-of toetjesbuffet behoort tot de mogelijkheden.Voor inlichtingen: Gert Schurink 0570-670731

De Schalm is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, een rolstoel toilet is aanwezig en u kunt gratis voor de deur parkeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gert Schurink of Hans Kamp: 0570-670731.