Horeca & Zalen

Horeca & Zalen

In het activiteitencentrum de Schalm bent u van harte welkom, voor een kopje koffie, thee of een ander drankje. In onze sfeervolle ontmoetingsruimte kunt u samen even bijpraten of een krantje lezen. De Schalm beschikt over een café het Trefpunt met bar, keuken en werkplek welke is voorzien van WIFI. Het biedt ruimte aan maximaal 45 personen en kan voor een besloten evenement uitgebreid worden met de hal tot plusminus 100 personen.

In het trefpunt kunt u genieten van diverse soorten vers bereide  koffie zoals een espresso, latte, cafe creme, en een cappocchino of een lekkere kop thee in diverse smaken, vergezeld van een heerlijke appelpunt. Ook is een biertje van de tap mogelijk zowel Hertog Jan, Dommelsch en in het seizoen Bokbier. Daarnaast zijn er diverse soorten likeur en wijn mogelijk.

De Schalm is de locatie voor vergaderingen, workshops, training, evenement, cursus, feest, receptie, lezing of een vrolijke High Tea.  Het snacken  of gebruik van een lunch is uiteraard mogelijk .

U heeft iets te vieren bv. Uw verjaardag of i.d. maar beschikt niet over een passende ruimte. Wij kunnen u hiervoor een goed alternatief bieden zoals b.v. de ontmoetingsruimte Het Trefpunt of afhankelijk van het aantal gasten zaal 1 en 2. Voor koffie/thee met gebak, diverse broodjes en uiteraard een drankje en een hapje. Ook een koud-, warm- of toetjesbuffet is mogelijk. Voor inlichtingen Gert Schurink tel: 0570 670731.

De huurprijzen voor onze zaalruimte in 2023 bedragen:

Zaal 1 of 2         € 45,00

Zaal 3                  € 30.00

Zaal 1 en 2         € 65.00

Zaal 1, 2 en 3     € 75.00

*huurprijzen zijn per dagdeel

Voor informatie over huren: Gert Schurink 0570 670731